• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van BROEKHOFF

BROEKHOFF
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Broekhoff Vuurwerk International B.V.: Broekhoff is opgericht door meneer W.J. Broekhoff en zijn broer in 1972. Toen heette het nog Gebroeders Broekhoff. Meneer W.J. Broekhoff is in 1980 alleen verdergegaan met het bedrijf. Het bedrijf is verder gegroeid en is marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen en importeren van vuurwerk voor de Europese markt.

Broekhoff is gevestigd in Nederland, China en Singapore. Het kernteam bestaat uit 26 medewerkers, dit zijn specialisten op commercieel, chemisch, kwaliteit, logistiek, veiligheid, administratief en CE-gebied. Broekhoff heeft een grote passie voor vuurwerk en is ook zeer creatief en innovatief.

Het hoofdkantoor van Broekhoff is gelegen in Dronten (Nederland) en heeft één van de grootste vuurwerkopslagplaatsen in Nederland. In de maanden november en december wordt het kernteam grootergemaakt naar wel 150 medewerkers. Dit doet Broekhoff om u zo optimaal mogelijk te kunnen bedienden.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houdt in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Veiligheidsbrillen van Broekhoff Vuuwerk International B.V.

Ter veiligheid van je kind verkopen wij ook kinderveiligheidsbrillen en lange aansteeklonten. Bestel jouw veiligheidsbrillen van Broekhoff eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelfgekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatst bekeken