• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van CAFFERATA

CAFFERATA
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Cafferata Vuurwerk

Cafferata Vuurwerk is opgericht in 1990 en is actief op het gebied van exclusief vuurwerk en special effect. Dit doet Cafferata op de Nederlandse markt, sinds 1996 zijn zij ook actief op de Europese markt. Dankzij de goede en sterke samenwerkingsband met de klanten is Cafferata de laatste jaren flink gegroeid. De klanten houden Cafferata het hele jaar bezig met vuurwerk en special effects.

In 2007 heeft Cafferata een nieuwbouw kunnen plaatsen in Uden. Deze vesteging is net zoals in Nistelrode één van de modernste vuurwerkopslagen van Europa. De hoofdvestiging van Cafferata is die in Uden. Deze bestaat uit 20 bunkers van 50.00 kg en twee bewaarplaatsen van 5000 kg.

Het gebouw heeft ook een overdekte expeditieruimte, hier bevinden zicht ook de kantoren en de showroom. De vesteging in Uden is ook de plek waar wij onze (toekomstige) relaties uitnodigen om het één en ander te bespreken.

Vuurwerk fluiters van Cafferata Vuurwerk bestellen?

Wil je vuurwerk fluiters van Cafferata Vuurwerk bestellen? Dan bent je bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen helemaal aan het juiste adres. Fluiters vallen onder knalvuurwerk. Fluiters maken voornamelijk een heel hard en hoog geluid. Dit geluid wordt vaak ook wel gillen genoemd.

Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten fluiters. Hierbij kun je denken aan luchthuilers, fluitcakes en nog veel meer. De fluitcakes zijn er in verschillende voormaten en zorgen voor veel lawaai.

Verschillende soorten fluiters en fluitcakes van Cafferata Vuurwerk

Plaggenmarsch tuinmeubelen verkoopt verschillende soorten fluiters onder andere van het merk Cafferata Vuurwerk. Denk bij verschillende soorten fluiters aan bijvoorbeeld Fluitcakes en luchthuilers. De fluitcakes zijn weer net anders als de knalcakes. Knalcakes die knallen heel hard en fluitcakes maken vooral veel lawaai. Dit lawaai lijkt ook wel op gegil of gehuil.

Bestel jouw fluiters van Cafferata Vuurwerk eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Laatst bekeken