• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van Funke

Funke
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Funke Vuurwerk

Funke Vuurwerk is een vuurwerk groothandel uit Duitsland. Funke vuurwerk is gespecialiseerd in verschillende soorten vuurwerk, hierbij kunt u denken aan cakeboxen, vuurpijlen, knalvuurwerk, grondvuurwerk en compound cake boxen. Funke Vuurwerk heeft verschillende verkoop punten in Duitsland en in Nederland. Funke is een erg populair merk vuurwerk onder de vuurwerkliefhebbers.

Plaggenmarsch tuinmeubelen verkoop verschillende producten van Funke.Plaggenmarsch verkoopt de grondvuurwerk, compounds en de cakes van Funke in het assortiment.

Het beste grondsiervuurwerk kopen?

Ben je opzoek naar grondsiervuurwerk? Dan ben je bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg aan het juiste adres. Plaggenmarsch is al jaren lang de grootste, goedkoopste en beste vuurwerkwinkel van de hele regio!

Bij grondsiervuurwerk kun je denken aan al het vuurwerk dat laag bij de grond blijft als je het afsteekt. Denk hierbij aan fonteinen, wondertollen, bijtjes en nog veel meer ander leuk vuurwerk. Grondsiervuurwerk blijft altijd leuk om even af te steken en is lekker goedkoop.

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg kun je jouw vuurwerk bestellen. Deze moet je dan wel zelf afhalen bij ons verkooppunt! Vuurwerk mag namelijk wettelijk gezien niet worden opgestuurd en daarom moet je het dus zelf komen afhalen.

Funke vuurwerk online bestellen

Bestel jouw Funke vuurwerk eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Koop jouw Funke vuurwerk en geef een fantastische show weg aan je vrienden of familie. Iedereen zal blij zijn met jouw vuurwerk en genieten van de prachtige kleuren en knallen. Het vuurwerk van Funke zorgt voor een mooi begin van het nieuwe jaar en een mooie afsluiter van het oude!

Laatst bekeken