• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van Katan

Katan
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Katan Vuurwerk BV

Katan Events is onderdeel van Katan Vuurwerk BV. Katan Events is opgericht in 1994 en is sinds dien actief met vuurwerkshows in Nederland. Sinds 2013 is Katan Events ook actief met vuurwerkshows in België en Duitsland. Katan Events verzorgt shows van kleinschalig tot grote vuurwerkshows.

De evenemententak is zoals eerder genoemd onderdeel van Katan Vuurwerk BV. Katan Vuurwerk BV importeert vuurwerk uit Spanje, China en Duitsland en levert deze aan groothandels en winkels. In 2014 is Katan Vuurwerk BV ook gestart met de import, export en verkoop van F4 professioneel vuurwerk.

Siercaken kopen van Katan Vuurwerk BV

Siercakes en batterijen zijn verschillende soorten sierpotten. Bij siercakes en batterijen worden er meerdere vuurwerk shots achter elkaar afgeschoten in de lucht. Er zijn verschillende maten siercakes en batterijen. Er zijn potten die wat minder shots afschieten en er zijn potten die er juist meer afschieten. Ook zit er verschil in de kleuren en knallen die worden afgeschoten.

Op onze site kun je filmpjes bekijken die weergeven hoe de siercakes en batterijen van Katan Vuurwerk BV er uit zien als deze worden afgeschoten. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten als je een siercake of batterij koopt bij Plaggenmarsch. Op de site kun je ook zien hoeveel shots een siercake of batterij afschiet.

Katan Vuurwerk bestellen?

Bestel jouw Katan Vuurwerk eenvoudig online en kom het op onze locatie in Hardenberg ophalen. Je kunt zelf een afhaalmoment kiezen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Katan Vuurwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je indruk maken op jou vrienden of kinderen met mooie vuurwerk show? Dan kan Plaggenmarsch je daar zeker bij helpen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en weten precies wat mooie combinaties zijn van siervuurwerk en andere vuurwerk.

Laatst bekeken