Fluiters bestellen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Luchthuilers - Per 12 Stuks Luchthuilers - Per 12 Stuks
Luchthuilers per 24 stuks
€ 1,95 € 1,50
Bekijk
Magic Missile - Per 2 Stuks Magic Missile - Per 2 Stuks
2 stuks fluitcake met 25 gillende screamers.
€ 3,99 € 2,00
Bekijk
Neon Mosquitos 225 Schots Neon Mosquitos 225 Schots
- 225 schots cake - Fluitcake en crackling effecten - i shape
€ 14,95 € 5,99
Bekijk
Battle Stars 300's Battle Stars 300's
300 mega raketten worden met harde crackling en veel lawaai de lucht in...
€ 18,75 € 9,99
Bekijk

Vuurwerk fluiters bestellen?

Wilt u vuurwerk fluiters bestellen? Dan bent u bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen helemaal aan het juiste adres. Fluiters vallen onder knalvuurwerk. Fluiters maken voornamelijk een heel hard en hoog geluid. Dit geluid wordt vaak ook wel gillen genoemd.

Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten fluiters. Hierbij kunt u denken aan luchthuilers, fluitcakes en nog veel meer. De fluitcakes zijn er in verschillende voormaten en zorgen voor veel lawaai.

Bent u benieuwd hoe deze fluiters er uit zien? Bekijk dan de filmpjes die wij bij de producten hebben geplaats. Deze filmpjes geven u een indicatie en beeld van het daadwerkelijke product.

Verschillende soorten fluiters en fluitcakes

Plaggenmarsch tuinmeubelen verkoopt verschillende soorten fluiters. Denk hierbij aan Fluitcakes en luchthuilers. De fluitcakes zijn weer net anders als de knalcakes. Knalcakes die knallen heel hard en fluitcakes maken vooral veel lawaai. Dit lawaai lijkt ook wel op gegil of gehuil.

Bestel uw fluiters eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door u zelf gekozen afhaalmomenten. Heeft u vragen of wilt u nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Het verschil tussen knalcakes en siercakes.

Knalcakes zijn bijna het zelfde als siercakes. Knalcakes knallen alleen veel harder als siercakes. Ook zie je bij siercakes meer kleuren verschijnen en dat is bij een knalcake niet zo. Met de knalcakes van Plaggenmarsch Tuinmeubelen gaat u echt knallend het nieuwe jaar in.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Laatst bekeken