• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Knalcakes kopen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Knalcakes bestellen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen?

Wil je knalcakes bestellen? Dan zit je bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen helemaal goed. Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten knalcakes en nog veel meer ander knalvuurwerk.

Bestel uw knalcakes eenvoudig online via de webshop van Plaggenmarsch en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Het verschil tussen knalcakes en siercakes.

Knalcakes zijn bijna het zelfde als siercakes. Knalcakes knallen alleen veel harder als siercakes. Ook zie je bij siercakes meer kleuren verschijnen en dat is bij een knalcake niet zo. Met de knalcakes van Plaggenmarsch Tuinmeubelen ga je echt knallend het nieuwe jaar in.

Ben je gek op harde knallen? Dan zijn knalcakes echt wat voor jou. Bij onze producten op de website kun je ook een filmpje bekijken van het daadwerkelijke product. Op deze manier kun je al vast zien wat je te wachten staat bij het aanschaven van een knalcake.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Ben je op zoek naar Knalvuurwerk?

Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg heeft altijd de beste deals en het beste vuurwerk van de hele regio! Neem daarom gerust een kijkje in onze webshop of kom gerust een keertje langs in onze winkel.

Laatst bekeken