• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Opruiming

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Zena Pro Torch Zena Pro Torch
Aanmaakfakkels, per 4 stuks
€ 1,99 € 1,00
Bekijk
VOL KARTON ACTIE
Morning Glory - 144 Stuks Morning Glory - 144 Stuks
per 144 stuks, vol doosje
€ 12,99 € 9,99

Vuurwerk opruiming bij Plaggenmarsch

Vuurwerk opruiming bij Plaggenmarsch. Vaak zijn dit zijn producten die uiteindelijk zullen verdwijnen uit ons assortiment en daarom zijn deze scherp afgeprijsd. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten cakes, grondsiervuurwerk, waaiers en nog veel meer.

Bestel eenvoudig vuurwerk online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houdt in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Veiligheidsartikelen kopen?

Ter veiligheid van jou en je kind verkopen wij ook veiligheidsartikelen. Hierbij kun je denken aan: kinderveiligheidsbrillen, lange aansteeklonten, aanstekers en oordopjes. Veiligheid staat namelijk altijd voorop. Vooral bij het afsteken van vuurwerk is het erg belangrijk om goed te weten wat je doet en hoe je iets doet. Onze experts leggen je graag uit wat de veiligste manier is om met vuurwerk om te gaan. Bij twijfel of vragen over het vuurwerk neem dan altijd contact met ons!

Het mooiste grondsiervuurwerk bestellen?

Onder grondsiervuurwerk verstaan wij bijna al het vuurwerk dat laag aan de grond blijft wanneer je het afsteekt. Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten grondvuurwerk. Je kunt hierbij ook denken aan het cat.1 vuurwerk zoals, wondertollen, fonteinen, stroboscooplichtjes, luchthuilers, thunderkings en nog veel meer.

Laatst bekeken