• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Vuurwerkpakketten

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Morning Glory - Per 24 Stuks Morning Glory - Per 24 Stuks
Gekleurde sterretjes,35cm lang. Kleine fakkels met Bengaals Vuur. Nu Actie...
€ 2,00 € 1,50

Vuurwerkpakketten

Het mooiste vuurwerk en de mooiste vuurwerkpakketten bestel je natuurlijk bij Plaggenmarsch in Hardenberg. Bij ons bestel je het mooiste vuurwerk eenvoudig online in onze webshop en selecteer je zelf het gewenste afhaalmoment.

Opzoek naar een mooi siervuurwerkpakket? Bij Plaggenmarsch tuinmeubelen in Hardenberg vind je het grootste aanbod en heb je het meeste keus in kwaliteitsvuurwerk!

Opzoek naar Knalvuurwerk?

Ben je opzoek naar Knalvuurwerk? Plaggenmarsch in Hardenberg bied je een ruimassortiment aan knalvuurwerk, siervuurwerk, pakketten en natuurlijk veiligheidsartikelen.

De hardste knalcakes van Nederland vind je bij ons in het assortiment. Ruime keuze kwaliteitsvuurwerk en eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Siervuurwerkpakketten kopen bij Plaggenmarsch

Plaggenmarsch verkoopt de spectaculairste siervuurwerkpakketten, waar je veel plezier aan kunt beleven. De siervuurwerkpakketten zijn er in verschillende vormen en maten. In de meeste siervuurwerkpakketen zitten verschillende soorten potten, peilen en cakes. In ons siervuurwerkpakketen assortiment verkopen wij ook verschillende siervuurwerkpakketen voor kinderen. Bekijk ook gerust onze veiligheidsartikelen, dit is handig voor jou en je kinderen.

Bestel je siervuurwerkpakketen eenvoudig online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Kinder- & feestvuurwerk (categorie 1 vuurwerk)

Categorie 1 vuurwerk kopen? Categorie 1 vuurwerk wordt ook wel verkocht onder de naam kindervuurwerk of feestvuurwerk. Het categorie 1 vuurwerk mag het hele jaar verkocht en afgestoken worden.

Naast het categorie 1 vuurwerk, verkopen wij ook vuurwerk altenatieven, alternatieven zonder vuur, rook of iets dergelijks. Zo verkopen wij de Air Shooters met led licht. Deze Air Shooters schiet je in de lucht en komt als een helikopter met veel kleuren weer terug naar beneden.

Laatst bekeken