• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Sierpakketten

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Morning Glory - Per 24 Stuks Morning Glory - Per 24 Stuks
Gekleurde sterretjes,35cm lang. Kleine fakkels met Bengaals Vuur. Nu Actie...
€ 2,00 € 1,50

Siervuurwerkpakketten bestellen?

Plaggenmarsch verkoopt de spectaculairste siervuurwerkpakketten, waar je veel plezier aan kunt beleven. De siervuurwerkpakketten zijn er in verschillende vormen en maten. In de meeste siervuurwerkpakketen zitten verschillende soorten potten, peilen en cakes. In ons siervuurwerkpakketen assortiment verkopen wij ook verschillende siervuurwerkpakketen voor kinderen. Bekijk ook gerust onze veiligheidsartikelen, dit is handig voor jou en je kinderen.

Bestel je siervuurwerkpakketen eenvoudig online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende soorten siervuurwerk kopen?

Ben je opzoek naar verschillende soorten siervuurwerk? Bij Plaggenmarsch hebben ze een ruim assortiment siervuurwerk. Hierbij kun je denken aan grondsiervuurwerk, siercakes en batterijen, flowerbeds en cakeboxen, waaiers en kindervuurwerk. Plaggenmarsch verkoopt ook veiligheidsartikelen en verschillende soorten pakketten.

Veiligheid staat namelijk altijd voorop. Vooral bij het afsteken van vuurwerk is het erg belangrijk om goed te weten wat je doet en hoe je iets doet. Onze experts leggen je graag uit wat de veiligste manier is om met vuurwerk om te gaan.

Al het siervuurwerk dat Plaggenmarsch verkoopt zorgt voor een prachtige en spectaculaire show. Wil je indruk maken op jou vrienden of kinderen met een mooie vuurwerk show? Dan kan Plaggenmarsch je daar zeker bij helpen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en weten precies wat mooie combinaties zijn van siervuurwerk en andere vuurwerk.

Siercakes en batterijen

Siercakes en batterijen zijn verschillende soorten sierpotten. Bij siercakes en batterijen worden er meerdere vuurwerk shots achter elkaar afgeschoten in de lucht. Er zijn verschillende maten siercakes en batterijen. Er zijn potten die wat minder shots afschieten en er zijn potten die er juist meer afschieten. Ook zit er verschil in de kleuren en knallen die worden afgeschoten.

Op onze website kun je filmpjes bekijken die weergeven hoe de siercakes en batterijen er uit zien als deze worden afgeschoten. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten als je een siercake of batterij koopt bij Plaggenmarsch. Op de site kun je ook zien hoeveel shots een siercake of batterij afschiet.

Laatst bekeken