• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van RUBRO

RUBRO
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Rubro Vuurwerk

Rubro Vuurwerk heeft al ruim 12,5 jaar ervaring in de vuurwerk industrie. Ook is Rubro Vuurwerk meerdere malen door het forum Vuurwerkcrew.nl, met ruim 20.00 leden verkozen tot beste importeur van het jaar! Rubro verkoopt verschillende soorten vuurwerk, hierbij kunt u denken aan siercakes, grondvuurwerk en andere mooie vuurwerkpotten.

Uit milieu vriendelijk oogpunt heeft Rubro Vuurwerk veel dingen aangepast. Zo is al het plastic verdween uit de cakes en al het plastic wat niet nodig is, is vervangen door papier en de PVC zal worden vervangen door PET wat herbruikbaar is. Rubro hoopt op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan het verbeteren van het milieu.

Het beste grondsiervuurwerk van Rubro kopen?

Ben je opzoek naar Rubro grondsiervuurwerk? Dan ben je bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg aan het juiste adres. Plaggenmarsch is al jaren lang de grootste, goedkoopste en beste vuurwerkwinkel van de hele regio!

Bij grondsiervuurwerk kun je denken aan al het vuurwerk dat laag bij de grond blijft als je het afsteekt. Denk hierbij aan fonteinen, wondertollen, bijtjes en nog veel meer ander leuk vuurwerk. Grondsiervuurwerk blijft altijd leuk om even af te steken en is lekker goedkoop.

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg kun je jouw vuurwerk bestellen. Deze moet je dan wel zelf afhalen bij ons verkooppunt! Vuurwerk mag namelijk wettelijk gezien niet worden opgestuurd en daarom moet je het dus zelf komen afhalen.

Wat is grondsiervuurwerk?

Onder grondsiervuurwerk verstaan wij bijna al het vuurwerk dat laag aan de grond blijft wanneer je het afsteekt. Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten grondvuurwerk. Je kunt hierbij denken aan bijtjes, wondertollen, sterretjes, fonteinen, stroboscooplichtjes, luchthuilers, thunderkings en nog veel meer.

Jouw Rubro grondsiervuurwerk online bestellen? bekijk onze Plaggenmarsch webshop, bestel wat je wil hebben en kom het afhalen op onze locatie in Hardenberg.

Laatst bekeken