• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Kinder & feestvuurwerk kopen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Aansteeklont 1 Meter Aansteeklont 1 Meter
Onmisbaar bij elke bestelling ! Per meter, uiteraard te knippen in korte...
€ 1,00 € 0,75
Sterretjes 16 Cm, Per 50 Stuks Sterretjes 16 Cm, Per 50 Stuks
Wie vind deze nu niet leuk. Wel voorzichtig doen natuurlijk! 50 stuks
€ 1,00
Morning Glory - Per 24 Stuks Morning Glory - Per 24 Stuks
Gekleurde sterretjes,35cm lang. Kleine fakkels met Bengaals Vuur. Nu Actie...
€ 2,00 € 1,50
Air Shooter With Ledlight - 1+1 Gratis Air Shooter With Ledlight - 1+1 Gratis
Schiet de helicopter de lucht in , en zie hem al kleurend weer neerkomen ! 1...
€ 3,00 € 1,50
Bekijk
VOL KARTON ACTIE
Morning Glory - 144 Stuks Morning Glory - 144 Stuks
per 144 stuks, vol doosje
€ 12,99 € 9,99

Kinder & feestvuurwerk kopen bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Opzoek naar kinder & feestvuurwerk? Dan ben je bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen helemaal aan het juiste adres. Bij kinder & feestvuurwerk kun je denken aan bijvoorbeeld knalerwten, sterretjes, wondertollen, bijtjes en nog veel meer andere leuke dingen.

Bestel jouw kinder & feestvuurwerk eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Kinder & feestvuurwerk zonder echt vuur

Ter veiligheid van jouw kind verkopen wij ook kinderveiligheidsbrillen en lange aansteeklonten. De kinder & feestvuurwerk is lekker goedkoop en harstikke leuk voor jou en jouw kind.

Ook verkopen wij Air Shooters met led licht. Deze Air Shooters schiet je in de lucht en komt als een helikopter met veel kleuren weer terug naar beneden. Het voordeel van deze Air Shooters is dat deze erg kind vriendelijk zijn en het betreft eigenlijk geen echt vuurwerk. Knalerwten zijn ook erg onschuldig want deze hoeft het kind alleen maar te gooien en niet daad werkelijk aan te steken.

Wat is grondsiervuurwerk?

Onder grondsiervuurwerk verstaan wij bijna al het vuurwerk dat laag aan de grond blijft wanneer je het afsteekt. Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten grondvuurwerk. Je kunt hierbij denken aan bijtjes, wondertollen, sterretjes, fonteinen, stroboscooplichtjes, luchthuilers, thunderkings en nog veel meer.

Grondvuurwerk is altijd leuk om even tussen al het andere vuurwerk door af te steken. Wat ook een voordeel is van grondvuurwerk is dat het lekker goedkoop is en je hebt er veel plezier aan. Ook kinderen vinden dit soort vuurwerk vaak erg leuk! Let op wij vinden het wel erg belangrijk dat alles veilig en verantwoord wordt afgestoken. Neem daarom ook een kijkje bij onze veiligheidsartikelen.

Laatst bekeken