• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Siercakes en batterijen kopen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Siercakes en batterijen kopen bij Plaggenmarsch tuinmeubelen in Hardenberg?

Wil je verschillende siercakes en batterijen kopen? Plaggenmarsch tuinmeubelen in Hardenberg verkoopt de mooiste en voordeligste siercakes en batterijen in de hele regio! Plaggenmarsch is de beste en goedkoopste vuurwerkwinkel in heel Overijssel.

Bestel jouw siercakes en batterijen eenvoudig online via de webshop van Plaggenmarsch en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Wat doen Siercakes en batterijen eigenlijk?

Siercakes en batterijen zijn verschillende soorten sierpotten. Bij siercakes en batterijen worden er meerdere vuurwerk shots achter elkaar afgeschoten in de lucht. Er zijn verschillende maten siercakes en batterijen. Er zijn potten die wat minder shots afschieten en er zijn potten die er juist meer afschieten. Ook zit er verschil in de kleuren en knallen die worden afgeschoten.

Op onze site kun je filmpjes bekijken die weergeven hoe de siercakes en batterijen er uit zien als deze worden afgeschoten. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten als je een siercake of batterij koopt bij Plaggenmarsch. Op de site kun je ook zien hoeveel shots een siercake of batterij afschiet.

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Laatst bekeken