• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Waaiers kopen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Vuurwerk waaiers kopen bij Plaggenmarsch

Wil je vuurwerk waaiers kopen bij Plaggenmarsch? Je kunt deze online bestellen of uitzoeken in onze vuurwerkwinkel in Hardenberg. Waaiers zijn mooie siervuurwerkpotten die als je ze afschiet als ware uit waaien van de ene naar de andere kant. Bij de meeste waaiers zie je dat ze eerst wat lager vuurwerk afschieten en tegelijkertijd vuurwerkshots in de lucht schieten.

Bij het aanschaven van een waaier bij Plaggenmarsch tuinmeubelen valt er overal wat te kijken als je hem afschiet. Met een waaier creëer je dus een echt vuurwerkshow voor jou en bijvoorbeeld jouw hele straat.

Vuurwerk waaiers online bestellen

Bestel je vuurwerk waaiers eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Koop jouw waaiers vuurwerk en geef een fantastische show weg aan uw vrienden of familie. Iedereen zal blij zijn met jouw vuurwerk en genieten van de prachtige kleuren en knallen. De waaiers zorgen voor een mooi begin van het nieuwe jaar!

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Laatst bekeken