• Op 13 november 2020 is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het kabinet hoopt met dit verbod de hulpdiensten tijdens de jaarwisselingen te...

Waaiers kopen?

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Johnny Dangerous Op=op Johnny Dangerous Op=op
Top waaier met 35 harde salute knallen en cracklingeffecten.
€ 34,99 € 17,99
Bekijk
Event Project No 4 Multicolor Crown Event Project No 4 Multicolor Crown
Nieuw in Nederland! 49 shots in deze powercake, met de nieuwste effecten en...
€ 69,99 € 36,99
Bekijk
Cannonade 120's - Compound Box- Op=op Cannonade 120's - Compound Box- Op=op
Compound cakebox met veel afwisseling in effecten en tempo's. Deze 120...
€ 149,00 € 89,00
Bekijk
Wan Fu Fireking 126's - Compound Box Op=op! Wan Fu Fireking 126's - Compound Box Op=op!
wan Fu Fireking 126's compound box.
€ 199,00 € 99,00
Bekijk
Leopard 139's-compound Box Leopard 139's-compound Box
Zware compound! Maximaal gevuld evenementen blok met verschillende...
€ 169,00 € 119,00
Bekijk
Collision Thunder 250's Op=op! Collision Thunder 250's Op=op!
Vet veel waar voor je geld met deze supergave cakebox. Maar liefst 250...
€ 350,00 € 199,00
Bekijk

Vuurwerk waaiers kopen bij Plaggenmarsch

Wil je vuurwerk waaiers kopen bij Plaggenmarsch? Je kunt deze online bestellen of uitzoeken in onze vuurwerkwinkel in Hardenberg. Waaiers zijn mooie siervuurwerkpotten die als je ze afschiet als ware uit waaien van de ene naar de andere kant. Bij de meeste waaiers zie je dat ze eerst wat lager vuurwerk afschieten en tegelijkertijd vuurwerkshots in de lucht schieten.

Bij het aanschaven van een waaier bij Plaggenmarsch tuinmeubelen valt er overal wat te kijken als je hem afschiet. Met een waaier creëer je dus een echt vuurwerkshow voor jou en bijvoorbeeld jouw hele straat.

Vuurwerk waaiers online bestellen

Bestel je vuurwerk waaiers eenvoudig en snel online via onze webshop en kom het afhalen op één van de door jou zelf gekozen afhaalmomenten. Heb je vragen of wil je nog meer informatie over het vuurwerk van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op!

Koop jouw waaiers vuurwerk en geef een fantastische show weg aan uw vrienden of familie. Iedereen zal blij zijn met jouw vuurwerk en genieten van de prachtige kleuren en knallen. De waaiers zorgen voor een mooi begin van het nieuwe jaar!

Wat is het verschil tussen flowerbeds, cakeboxen en siercakes?

Flowerbeds en cakeboxen zijn weer veel groter en zwaarder als de siercakes en batterijen. De flowerbeds en cakeboxen zijn ook sierpotten die meerdere vuurwerk shots achter elkaar afschieten. Dit zorgt voor een spectaculaire show waar bijvoorbeeld uw hele straat van mee kan genieten. De flowerbeds en cakeboxen zijn veel groter dat houd in dat ze ook een langere show geven. Ook knappen de vuurwerkshots veel harder en groter.

Siercakes en batterijen zijn dus eigenlijk de kleinere varianten van de flowerbeds en cakeboxen. Iets wat ze allebei gemeen met elkaar hebben is dat ze zorgen voor een mooie show en veel plezier.

Laatst bekeken