• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Vuurwerk veiligheidsartikelen

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Aansteeklont 1 Meter Aansteeklont 1 Meter
Onmisbaar bij elke bestelling ! Per meter, uiteraard te knippen in korte...
€ 1,00 € 0,75
Zena Pro Torch Zena Pro Torch
Aanmaakfakkels, per 4 stuks
€ 1,99 € 1,00
Bekijk
Gpdesign Navulgas Voor Stormaansteker 250ml Gpdesign Navulgas Voor Stormaansteker 250ml
Navulgas voor o.a stormaanstekers 250ml
€ 1,50

Vuurwerk veiligheidsartikelen

Vuurwerk veiligheidsartikelen: Ter veiligheid van jou en de mensen om je heen verkopen wij vuurwerk veiligheidsartikelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Veiligheidsbrillen
  • Gehoorbescherming
  • Aansteeklonten

Ga je vuurwerk afsteken, laat dan veiligheid voorop staan! Bij het afsteken van vuurwerk is het erg belangrijk om goed te weten wat je doet en hoe je iets doet. Onze experts leggen je graag uit wat de veiligste manier is om met vuurwerk om te gaan. Bij twijfel of vragen over het vuurwerk neem dan altijd contact met ons!

Bestel je online vuurwerk bij Plaggenmarsch, dan staat er op de verpakking van het vuurwerk natuurlijk altijd en duidelijke instructie hoe je het vuurwerk op een veilige en goede manier afsteekt.

Ga je online vuurwerk bestellen? Bestel dan eenvoudig je vuurwerk veiligheidsartikelen mee.

 

Kinder- & feestvuurwerk (categorie 1 vuurwerk)

Het kinder- & feestvuurwerk, of het categorie 1 vuurwerk dat Plaggenmarsch verkoopt is harstikke leuk voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor je zelf! Naast het echte (cat. 1) kindervuurwerk, verkopen wij ook “Air Shooters” met led licht.

Deze Air Shooters schiet je in de lucht en komt als een helikopter met veel kleuren weer terug naar beneden. Het voordeel van deze Air Shooters is dat deze erg kindvriendelijk zijn en het betreft eigenlijk geen echt vuurwerk.

 

Wat is grondsiervuurwerk?

Onder grondsiervuurwerk verstaan wij bijna al het vuurwerk dat laag aan de grond blijft wanneer je het afsteekt. Plaggenmarsch verkoopt verschillende soorten grondvuurwerk. Je kunt hierbij denken aan bijtjes, wondertollen, sterretjes, fonteinen, stroboscooplichtjes, luchthuilers, thunderkings en nog veel meer.

Grondvuurwerk is altijd leuk om even tussen al het andere vuurwerk door af te steken. Wat ook een voordeel is van grondvuurwerk is dat het lekker goedkoop is en je hebt er veel plezier aan. Ook kinderen vinden dit soort vuurwerk vaak erg leuk! Let op wij vinden het wel erg belangrijk dat alles veilig en verantwoord wordt afgestoken.

Laatst bekeken