• Op 13 november is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het is dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch te bestellen.

Producten van ZENA

ZENA
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Zena Pro Torch Zena Pro Torch
Aanmaakfakkels, per 4 stuks
€ 1,99 € 1,00
Bekijk

Zena Vuurwerk

Zena vuurwerk is een bedrijf dat van oorsprong uit België komt. Vroeger was Zena ook alleen maar te koop in België, tegenwoordig hoeft u daar niet meer voor over de grens en is het ook in Nederland te koop. Het handelsmerk van Zena zijn de mooie bijzondere effecten en kleuren. Zena heeft veel ervaring en verstand van vuurwerk. De producten die je van Zena koopt zijn daarom ook alleen maar in de hoogste kwaliteit en precies zoals je dat van Zena verwacht.

Verschillende merken van Zena

Zena Vuurwerk heeft ook verschillende merken onder andere namen en huisstijlen. Hierbij kunt u denken aan de merken Herlat Feuerwerk, Luypaers exclusive Fireworks en Zena vuurwerk Thor. Elk merk heeft zijn eigen huisstijl, design en naam.

Herlat Feuerwerk is een vuurwerk merk die zijn oorsprong op de Duitse markt kent. Herlat Feuerwerk is een echte prijsvechter die veel bied voor een uitzonderlijk lage prijs. Herlat Feuerwerk verkoopt stuk voor stuk kwaliteit vuurwerk.

Luypaers Exclusive Fireworks is een zeer exclusive lijn met hoge kwaliteit vuurwerk met vernieuwde effecten. Luypaers Exclusive Fireworks is een premium merk en is erg gewild onder de vuurwerkliefhebbers.

De naam Thor vuurwerk zegt het eigenlijk al, extreem goede vuurpijlen, cakes en compound ‘s. Thor is een oude Germaanse mythologie dondergod, en de uitstraling van alle producten doen deze naam waar.

Zena vuurwerk bestellen?

Bij Plaggenmarsch vuurwerk is het nu ook mogelijk om direct het mooiste Zena vuurwerk te bestellen! Het Zena vuurwerk kun je direct online bestellen via de Plaggenmarsch Zena website, klik op onderstaande knop om direct naar deze website te gaan!

Bestel direct het mooiste zena vuurwerk

 

Laatst bekeken